ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, Τηλ.: 2105221411 www.eskamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

www.goneisamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντας με τις οικογένειες μας συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά για αυξήσεις στους, μισθούς, στις συντάξεις και στα επιδόματα, για ουσιαστικά μέτρα προστασίας από την ακρίβεια.

Παίρνουμε μέρος μαζικά στο συλλαλητήριο στις 17 του Δεκέμβρη στις 12:30 μμ στο Σύνταγμα. (Προσυγκέντρωση των δυνάμεων της Σ.Ε.Α.ΑΝ. και του Ενιαίου στις 12μμ στο Πεζόδρομο της Κοραή, σταθμός μετρό Πανεπιστήμιο).

 Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντας, γονείς και κηδεμόνες.

Η ακρίβεια χτυπάει κόκκινο! Η μείωση των δαπανών σε υγεία, πρόνοια, ειδική αγωγή και αποκατάσταση από τον κρατικό προϋπολογισμό, η αύξηση συμμετοχής των ασφαλισμένων σε φάρμακα, θεραπείες, εξετάσεις, σε αναλώσιμα σύγχρονης τεχνολογίας, σε άλλα τεχνολογικά και τεχνικά βοηθήματα, φέρνουν σε δύσκολη θέση αρκετούς από εμάς τους βαριά αναπήρους και χρονίως πάσχοντες. Σε συνδυασμό με την αύξηση στις τιμές του ρεύματος, της θέρμανσης και των τροφίμων μας οδηγούν σε αφανισμό. Με λεπίδι τον μηχανισμό των ΚΕΠΑ ως εργαλείο για τις παραπέρα περικοπές  σε επιδόματα και συντάξεις αναπηρίας και με «μοχλό» την λειτουργικότητα το Εθνικό Σχέδιο για την αναπηρία στέλνει κυριολεκτικά τους αναπήρους στον Καιάδα!

Ανάπηροι, χρόνιοι πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες,

Καμία αναμονή! Δεν υπάρχουν σωτήρες. Μόνο με τον αγώνα μας μπορούμε να προστατέψουμε τους ανθρώπους μας, τις οικογένειες μας.

Η μεγάλη επιτυχία της απεργίας στις 9 Νοέμβρη μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Γιατί δεν δεχόμαστε τον 21ο αιώνα να παγώνουμε, δεν δεχόμαστε να μείνουν τα σπίτια μας χωρίς ρεύμα, δεν συμβιβαζόμαστε με την ακρίβεια, την φτώχια και την εξαθλίωση, να μην μπορούμε να κάνουμε τις θεραπείες μας, να παίρνουμε τα φάρμακά μας, να κρυώνουν τα παιδιά μας στο σχολείο.

 Αγωνιστικά Διεκδικούμε:

  • Μέτρα προστασίας από την ακρίβεια. Κατάργηση όλων των φόρων στο ρεύμα, στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, γενναία μείωση τιμών και πλαφόν στα βασικά είδη, στην ενέργεια, στο φυσικό αέριο και στα καύσιμα, κατάργηση του χρηματηστηρίου ενέργειας.
  • διαγραφή χρεών, κανένα σπίτι αναπήρου κανένα – λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο και τρόφιμα.
  • Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στα επιδόματα.
  • Όχι στο ΝΕΟ ΕΣΥ και το εθνικό σχέδιο για την αναπηρία, των περικοπών και της εμπορευματοποίησης των αναγκών μας.
  • Όχι στα τρύπια καλάθια της απάτης της κυβέρνησης και των σουπερμάρκετ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ!

 

Η Γραμματεία της ΣΕΑΑΝ

Το ΔΣ του Ενιαίου