ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, Πλατεία Βάθης 210-5221411 www.eskamea.gr, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κυριακή 16 Οκτώβρη σύσκεψη πασχόντων από σκλήρυνση κατά πλάκας στις 11πμ στην αίθουσα της ΣΕΑΑΝ (Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος)

Συζητάμε για τα δύσκολα που έρχονται, για τις επιπτώσεις από την ακρίβεια, το νέο εσύ και το Εθνικό Σχέδιο για την αναπηρία των περικοπών και των ιδιωτικοποιήσεων. Ενώνουμε τις ανησυχίες μας για να διαμορφώσουμε το πιο αισιόδοξο, τη συλλογική σκέψη και αγώνα ό,τι το πιο σημαντικό και αποτελεσματικό για να τα φέρουμε βόλτα σε αυτά που έχουμε μπροστά μας.

Συζητάμε για την κατάσταση στον Σύλλογο ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας μπροστά στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που θα γίνει τη μεθεπόμενη Κυριακή στις 23 Οκτώβρη. Παίρνουμε μέτρα για το πώς θα ζωντανέψει ο σύλλογος, να γίνει σύλλογος-στήριγμα κάθε σκληρυντικού και όχι μέσον ανέλιξης του κάθε μεγαλοπαράγοντα, πλασιέ των φαρμακευτικών εταιρειών.

Θα πούνε κάποιοι ότι τα λέμε πολύ «χοντρά». Ας σκεφτεί όμως η καθεμία και ο καθένας από εμάς, με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, με τις θεραπείες μας, με την κατάσταση του συστήματος υγείας, με τα ΚΕΠΑ, με την επιβίωσή μας, τι έκανε ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης, της πανδημίας και τώρα με το τσουνάμι της ακρίβειας που κινδυνεύουμε να μας πνίξει όλους;

Τι έκανε η ΕΣΑΜΕΑ που είμαστε μέλος της και τη στηρίζει η πλειοψηφία του ΔΣ;

Να γιατί χρειάζεται να πάρουμε την υπόθεση της ζωής μας, των οικογενειών μας στα δικά μας χέρια. Να δυναμώσει η αγωνιστική φωνή των σκληρυντικών, να ενισχυθεί αποφασιστικά η ΣΕΑΑΝ, να αλλάξει η κατάσταση στον σύλλογο.

Ο καθένας μόνος του είναι χαμένος. Όλοι μαζί είμαστε δυνατοί. Έχουμε δυσκολίες ,έχουμε δύναμη να τις ξεπεράσουμε.

Για όλα αυτά συζητάμε στη σύσκεψη, κάθε τίμια ανησυχία και προβληματισμός είναι αναγκαίος, ο καθένας είναι χρήσιμος.

Υπενθυμίζουμε ότι εγγραφές στον σύλλογο και υποψηφιότητες κατατίθενται μέχρι τη μέρα διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης στις 23 Οκτώβρη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

10:00-16:00: 210-5221411

6981298886

Αθήνα, 10/10/22