ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 12/06/2015
Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 12/06/2015

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 12/06/2015

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (ΣΕΑΑΝ)

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΌΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος Τηλ:2105221411 www.eskamea.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ευθύνη όλων να σταματήσει το μαζικό έγκλημα.

Η ανοχή είναι συνενοχή.

Τα ΚΕΠΑ κι οι υπηρεσίες του ΙΚΑ σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης άφησαν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και χωρίς τη σύνταξη θανάτου του πατέρα του, το νέο (Ν.Σ) πάσχοντα με βαριά ρευματολογική πάθηση. Η επιτροπή των ΚΕΠΑ έδωσε για 3 χρόνια για τέτοια πάθηση έστω 67% ποσοστό αναπηρίας με το χαρακτηρισμό ικανός για εργασία. Μ’ αυτό τον τρόπο ο νέος συνάδελφος που ήταν έμμεσος ασφαλισμένος στο θανόντα πατέρα του χάνει το δικαίωμα της σύνταξης θανάτου του πατέρα του. Άρα και την ιδιότητα του έμεσσα ασφαλισμένου δηλαδή και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Παρασκευή 12 του Ιούνη στις 12:00μμ, μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην περιφερειακή διεύθυνση του ΙΚΑ Αγίων Αναργύρων (Μπίμπιζα 18), με τη συμμετοχή της ΣΕΑΑΝ, του ΕΝΙΑΙΟΥ, των Λαϊκών Επιτροπών Μενιδίου και Αγίων Αναργύρων και του ΠΑΜΕ Υγείας-Πρόνοιας.

Προειδοποιούμε δεν διαπραγματευόμαστε ούτε στιγμή το δικαίωμα του συναδέλφου μας και των άλλων να ζήσει, να ζήσουν. Τα παιδιά της εργατικής τάξης δεν είναι αναλώσιμα για τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Ασφαλιστικά ταμεία είναι χτισμένα με το αίμα και τον ιδρώτα των εργατών, δεν είναι για να επιδοτούν τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών και τις απαιτήσεις των δανειστών.

Η κυβέρνηση στήριξε τα ΚΕΠΑ σαν αντιπολίτευση, τα ρεγουλάρει, τα λαδώνει, τα γυαλίζει για να κατακρεουργούν πιο γρήγορα τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ, των χρόνιων πασχόντων και των οικογενειών τους. Απέξω κούκλα από μέσα πανούκλα η «ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»!!!

Να μη λείψει κανείς, δεν θα φύγουμε από εκεί αν δεν εξασφαλιστεί η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του συναδέλφου και η συνταξιοδότηση του και το να συνεχίσει να παίρνει τη σύνταξη θανάτου του πατέρα του που του έχει κοπεί από το Σεπτέμβρη του 2014.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 12:00μμ

ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ