ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΑΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (ΣΕΑΑΝ)

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος Τηλ:210-5221411 www.eskamea.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, ξεσηκωμός!

Με το 3ο Μνημόνιο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στέλνει επιδόματα και αναπηρικές συντάξεις στον Καιάδα, μεθοδεύει περικοπές στις παροχές σε φάρμακα, θεραπείες, καταργεί τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και των ΑμεΑ! ‘Ετσι, όλες οι κατηγορίες αναπήρων (αιμοροφιλικοί, κινητικά ανάπηροι, τυφλοί, σκληρυντικοί κ.λ.π) θα υποχρεώνονται να δουλεύουν για 40 σχεδόν χρόνια για να πάρουν, αν ζήσουν μέχρι τότε, μια σύνταξη πείνας.

Δεν πρέπει να τους περάσει!

Τώρα, πρέπει και τα ΑμεΑ να οργανώσουμε  τη μάχη ενάντια στο 3οΜνημόνιο. Όλοι, ανάπηροι, χρόνια πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες ΑμεΑ, συμμετοχή – συμπόρευση με την κοινωνική συμμαχία ενάντια στην βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική ενάντια στο νέο μνημόνιο.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, μαζί με Ν.Δ, ΠΑ.ΣΟ.Κ, Ποτάμι, κάνουν το καθήκον τους απέναντι σε Ε.Ε και πλουτοκρατία, οδηγώντας την εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τους αναπήρους των φτωχών, λαϊκών στρωμάτων και τις οικογένειές τους στην απόλυτη ένδεια και εξαθλίωση.

Εξοικονομούν κονδύλια από την ήδη υποχρηματοδοτούμενη πρόνοια με συνέπεια την καθολική καταστροφή της. Επιδόματα  και αναπηρικές συντάξεις φυσικά και δεν εξαιρούνται από τα νέα μέτρα αφού και αυτές οι περικοπές προσφέρουν ζεστό χρήμα σε αυτούς που ζουν από το αίμα μας. Άλλωστε, από την αφαίμαξη των δικών μας δικαιωμάτων, με φόρους και περικοπές στις λεγόμενες «κοινωνικές δαπάνες» διασφαλίζεται η πληρωμή των δανειστών, των εγχώριων και ξένων καπιταλιστών δηλαδή.

Ξεσηκωμός!

Δε θα γίνουμε χειροκροτητές αυτής της πολιτικής. Δε θα βαλτώσουμε στη μοιρολατρία και την απογοήτευση. Δεν περιμένουμε λύσεις από τα πάνω, από κανένα σωτήρα!

 

Η Γραμματεία της Σ.Ε.Α.Α.Ν.

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2015 06:23)