ΣΕΑΑΝ ΔΕΘ 05/09/2015 (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
Αρχική Ανακοινώσεις Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΣΕΑΑΝ ΔΕΘ 05/09/2015 (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

ΣΕΑΑΝ ΔΕΘ 05/09/2015 (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (ΣΕΑΑΝ)

Email: seaanthess@hotmail.gr , www.eskamea.gr

Σεπτέμβριος 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, ξεσηκωμός!

Με το 3ο Μνημόνιο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στέλνει επιδόματα και αναπηρικές συντάξεις στον Καιάδα, μεθοδεύει περικοπές στις παροχές σε φάρμακα, θεραπείες, καταργεί τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και των ΑμεΑ! ‘Ετσι, όλες οι κατηγορίες αναπήρων (νεφροπαθείς, αιμοροφιλικοί, κινητικά ανάπηροι, τυφλοί, σκληρυντικοί κ.λ.π) θα υποχρεώνονται να δουλεύουν για 40 σχεδόν χρόνια για να πάρουν, αν ζήσουν μέχρι τότε, μια σύνταξη πείνας.

Δεν πρέπει να τους περάσει!

Τώρα, πρέπει και τα ΑμεΑ να οργανώσουμε  τη μάχη ενάντια στο 3ο Μνημόνιο. Όλοι, ανάπηροι, χρόνια πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες ΑμεΑ, συμμετοχή – συμπόρευση με την κοινωνική συμμαχία ενάντια στην βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική ενάντια στο νέο μνημόνιο.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, μαζί με Ν.Δ, ΠΑ.ΣΟ.Κ, Ποτάμι, κάνουν το καθήκον τους απέναντι σε Ε.Ε και πλουτοκρατία, οδηγώντας την εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τους αναπήρους των φτωχών, λαϊκών στρωμάτων και τις οικογένειές τους στην απόλυτη ένδεια και εξαθλίωση.

Εξοικονομούν κονδύλια από την ήδη υποχρηματοδοτούμενη πρόνοια με συνέπεια την καθολική καταστροφή της. Επιδόματα  και αναπηρικές συντάξεις φυσικά και δεν εξαιρούνται από τα νέα μέτρα αφού και αυτές οι περικοπές προσφέρουν ζεστό χρήμα σε αυτούς που ζουν από το αίμα μας. Άλλωστε, από την αφαίμαξη των δικών μας δικαιωμάτων, με φόρους και περικοπές στις «κοινωνικές δαπάνες» διασφαλίζεται η πληρωμή των δανειστών, των εγχώριων και ξένων καπιταλιστών.

Ξεσηκωμός!

Δε θα γίνουμε χειροκροτητές αυτής της πολιτικής. Δεν περιμένουμε λύσεις από τα πάνω, από κανένα σωτήρα! Δε χωρά απογοήτευση και εφησυχασμός. Να μη χαθεί στιγμή. Δυναμώνουμε με την στάση και την ψήφο μας τις δυνάμεις της Σ.Ε.Α.ΑΝ. σε κάθε σύλλογο. Ενισχύουμε στις εκλογές τις δυνάμεις που μας στήριξαν.

Δίνουμε αγωνιστική απάντηση στo νέο μνημόνιο – λαιμητόμο, με τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, πλ. Αριστοτέλους, Σάββατο 5 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ.

Η Γραμματεία της Σ.Ε.Α.Α.Ν Θεσσαλονίκης

Στέλιος, 6976724924

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2015 20:44)