This is a bridge
This bridge is very long
On the road again
This slideshow uses a JQuery script adapted from Pixedelic

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη,  τηλ.:2105221411, www.eskamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ

          Τα παιδιά με αναπηρία, οι χρόνιοι πάσχοντες, οι ζωές μας σε κίνδυνο!

Η υποχρηματοδότηση, το σμπαράλιασμα του δημόσιου συστήματος υγείας για τη στήριξη των εμπόρων της υγείας η μόνη αιτία.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στη 48ωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών και των εργαζόμενων στην υγεία. Την Πέμπτη 30-11 στις 12:00 π.μ. θα βρεθούμε μαζί με τους μαχόμενους υγειονομικούς στη συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας.

Όλοι μαζικά διαδηλώνουμε την Κυριακή 3/12 παγκόσμια μέρα ΑμεΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 10:30 π.μ, όπου θα πορευτούμε στη συνέχεια με τα πόδια και με αυτοκινητοπορεία για όσους-ες δεν μπορούν προς το Σύνταγμα στη Βουλή. Πορευόμαστε και διαδηλώνουμε ενάντια:

  • στη διάλυση της παιδιατρικής περίθαλψης, των παιδιατρικών νοσοκομείων.
  • στην υποθεραπεία των παιδιών με χρόνιες παθήσεις, την υπομετάγγιση των παιδιών με μεσογειακή αναιμία.
  • στο κλείσιμο ραντεβού μετά από ένα χρόνο για εξετάσεις και έλεγχο
  • στο κλείσιμο του μοναδικού τμήματος πανελλαδικά για την ανοσοανεπάρκεια, τη διάλυση της Ω.Ρ.Λ κλινικής, την υποβάθμιση της παιδοκαρδιοχειρουργικής, την ιδιωτικοποίηση του παιδοογκολογικού,
  • στις λίστες της βαρβαρότητας για χειρουργεία-επεμβάσεις

Προκαλούμε αυτό το κράτος και την Ε.Ε που τα μετράνε όλα για τις επενδυτικές βαθμίδες, την κερδοφορία και την ανάπτυξη, να μας πουν επιτέλους αν έπεσε ή δεν έπεσε το προσδόκιμο ζωής των αναπήρων, των χρονίως πασχόντων, των λαϊκών οικογενειών σε αυτά τα χρόνια της κρίσης, της πανδημίας και της ακρίβειας!

Όλα αυτά είναι που συνθέτουν το πάζλ του τρόμου που απειλεί τις ζωές μας!

Η ειδική αγωγή στη νεκρά, τα ειδικά σχολεία ως επί το πλείστον επικίνδυνα, χωρίς προσωπικό και μεταφορά, τα Κ.Ε.Π.Α σφαγεία τελευταίας τεχνολογίας, ενώ την ίδια στιγμή η ακρίβεια και η ανεργία των ικανών προς εργασία ΑμεΑ σαρώνει τις ζωές μας, τις οικογένειές μας.  Νισάφι πια! Τα παιδιά μας δεν είναι αναλώσιμα! Μια μέρα ζωής δεν αξίζουν όσο όλα τα κέρδη τους! Παίρνουμε την υπόθεση της υγείας μας, της ζωής μας, της αξιοπρέπειάς μας στα χέρια μας. Είμαστε σε κλοιό, εδώ μας σκοτώνουν λίγο-λίγο μέρα με τη μέρα, στη Γάζα μαζικά καθημερινά. Το κυνηγητό των κερδών η ίδια αιτία. Τα κέρδη η μοναδική τους αξία.

Όλοι στον αγώνα, αγαπάμε και προστατεύουμε το παιδί μας, αν αγωνιζόμαστε για την προστασία των παιδιών όλου του κόσμου και των παιδιών της Παλαιστίνης.                                                                                                          Αθήνα, 29/11/2023