ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Ε.Α.ΑΝ. ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την georg bill   
Τρίτη, 24 Ιούλιος 2012 20:39

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)
Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ. 2105221411,
www.eskamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΠΑΣΧΟΝΤΩΝ. ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/07/2012 9:30 πμ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 119Α

Μας σπρώχνουν στην εξαθλίωση στον εξευτελισμό, τα επιδόματα των ΑΜΕΑ έκαναν φτερά. Μας θέλουν ζήτουλες, δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Το Μάϊο δεν πληρώσανε τα επιδόματα των ΑΜΕΑ γιατί λέει ότι δεν είχε ολοκληρωθεί η απογραφή. Ένα μέρος των συναδέλφων πληρώθηκε των Ιούνη τα επιδόματα του Μάρτη-Απρίλη και σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης και της ΚΕΔΕ των Ιούλη θα πληρώνονταν όλοι κανονικά μαζί και τα οφειλόμενα από τους προηγούμενους μήνες.
Συμπαιγνία. Μάταια από της 20 του Ιούλη οι οικογένειες των αναπήρων και των χρονίως πασχόντων σε όλη την Ελλάδα περιμένουν να πάρουν το επίδομα, δεν υπάρχουν λένε οι απαιτούμενες πιστώσεις από το Υπουργείο Οικονομικών. Στάση πληρωμών στην Υγειά, στην Πρόνοια, στα φάρμακα, στις θεραπείες, στάση πληρωμών και στα επιδόματα. Να γιατί ο κουρνιαχτός για τους ανάπηρους μαϊμού που έχουν σηκώσει καιρό τώρα οι κυβερνήσεις, τα κόμματα του κεφαλαίου και τα ΜΜΕ που τους υπηρετούν. Για να πέσει στα μαλακά σιγά σιγά το σχέδιο που έχουν για το κόψιμο των επιδομάτων, για να βρεθούν τα 11,5 δις € για να στηριχτεί η επιχειρηματικότητα, γι’ αυτό έστησαν τα σφαγεία των ΚΕΠΑ, γι’ αυτό η τρομοκρατική απογραφή, των περικοπών και της ενοχοποίησης, δίνοντας ψεύτικα νούμερα ότι δήθεν 40 χιλιάδες «μαϊμού» έπαιρναν ψεύτικα επιδόματα για να τα αναμασάνε τα παπαγαλάκια τους στα κανάλια και να φτύνουν όλο των κόσμο.
Τεράστιες οι ευθύνες της ΕΣΑΜΕΑ των μεγάλων Δευτεροβάθμιων οργανώσεων ΑΜΕΑ και γονιών και κηδεμόνων (ΠΟΣΓΑΜΕΑ) που χρόνια τώρα στήριξαν και στηρίζουν αυτήν την πολιτική που μαζί με τους κυβερνόντες συνδιαμόρφωσαν τον κανονισμό καρμανιόλα Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας, των γνωστό ΚΕΒΑ, τα ΚΕΠΑ και την απογραφή. Κροκοδείλια τα δάκρια που χύνουν σήμερα στις ανακοινώσεις τους για την μη πληρωμή των επιδομάτων, δεν χρειαζόμαστε κλάψες, οφείλουν να κάνουν το στοιχειώδες να καλέσουν τώρα τους ανάπηρους, γονείς και κηδεμόνες σε ξεσηκωμό.
Τα στελέχη της ΣΕΑΑΝ και οι φίλοι της θα δώσουν την μάχη σε όλα τα όργανα να παρθούν τέτοιες αποφάσεις. Στηρίζουμε την κινητοποίηση που έχει αποφασίσει για αύριο ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ αττικής και νήσων για τις 9:30 πμ στο ΕΟΠΥΥ Αμπελοκήπων (Λ. Αλεξάνδρας 119Α) προβάλλοντας το αίτημα για άμεση καταβολή των επιδομάτων μαζί με το αίτημα για την άμεση καταβολή από τον ΕΟΠΥΥ όλων των οφειλομένων προς τους αναπήρους, χρονίως πάσχοντες για θεραπείες, φάρμακα, τεχνικά βοηθήματα, για καμία πληρωμή για τις ανάγκες υγείας και πρόνοιας. Άμεση χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ από των κρατικό προϋπολογισμό με βάση τις ανάγκες.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ.
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.
Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Σ.Ε.Α.ΑΝ.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 24 Ιούλιος 2012 20:44