ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΕΑΑΝ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την georg bill   
Παρασκευή, 27 Ιούλιος 2012 21:13

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)
Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ. 2105221411,
www.eskamea.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 02/08/2012 7:30 μ.μ. ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 37, 2ος ΟΡΟΦΟΣ ΠΛ. ΒΑΘΗΣ.


Μας σπρώχνουν στην εξαθλίωση, στον εξευτελισμό, τα επιδόματα των ΑΜΕΑ έκαναν φτερά. Μας θέλουν ζήτουλες, δεν θα τους κάνουμε την χάρη! Μάταια από τις 20 του Ιούλη οι οικογένειες των αναπήρων και των χρονίως πασχόντων σε όλη την Ελλάδα περιμένουν να πάρουν το επίδομα. Δεν υπάρχουν λέει οι απαιτούμενες πιστώσεις από το Υπουργείο Οικονομικών, ενώ σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης και της ΚΕΔΕ τον Ιούλη θα πληρώνονταν όλοι κανονικά, μαζί και τα οφειλόμενα από τους προηγούμενους μήνες.
Στάση πληρωμών στην υγεία, στην πρόνοια, στα φάρμακα, στις θεραπείες, στάση πληρωμών και στα επιδόματα.

 Να γιατί ο κουρνιαχτός για τους ανάπηρους μαϊμού που έχουν σηκώσει καιρό τώρα οι κυβερνήσεις, τα κόμματα του κεφαλαίου και τα αστικά ΜΜΕ που τους υπηρετούν. Για να πέσει στα μαλακά το σχέδιο που έχουν για το κόψιμο των επιδομάτων ώστε να βρεθούν τα 11,5 δις € για να στηριχτεί η επιχειρηματικότητα. Γι’ αυτό έστησαν τα σφαγεία των ΚΕΠΑ, γι’ αυτό η τρομοκρατική απογραφή των περικοπών και της ενοχοποίησης. Δίνουν ψεύτικα νούμερα ότι δήθεν 40.000 «ανάπηροι-μαϊμού» έπαιρναν ψεύτικα επιδόματα για να τα αναμασάνε τα παπαγαλάκια τους στα κανάλια και να κατηγορούν τους ανάπηρους και τους εργαζόμενους για την κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν.

 Τεράστιες είναι οι ευθύνες της ΕΣΑΜΕΑ, των μεγάλων Δευτεροβάθμιων οργανώσεων ΑΜΕΑ, και των οργανώσεων γονέων και κηδεμόνων (ΠΟΣΓΑΜΕΑ) που χρόνια τώρα στήριξαν και στηρίζουν αυτή την πολιτική, που μαζί με τους κυβερνόντες συνδιαμόρφωσαν τον κανονισμό καρμανιόλα Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας τον γνωστό ΚΕΒΑ, τα ΚΕΠΑ και την απογραφή. Κροκοδείλια τα δάκρυα που χύνουν σήμερα στις ανακοινώσεις τους για την μη πληρωμή των επιδομάτων. Δεν χρειαζόμαστε κλάψες, όφειλαν να κάνουν το στοιχειώδες, να καλέσουν τώρα τους ανάπηρους, τους γονείς και κηδεμόνες σε ξεσηκωμό, όμως αντίθετα κρύβονται και αδιαφορούν.

 Τα στελέχη της ΣΕΑΑΝ και οι φίλοι της, σε όλες τις οργανώσεις που συμμετέχουν, έχουν καταθέσει προτάσεις για άμεσες και δυναμικές κινητοποιήσεις. Οι ηγεσίες όμως των Ομοσπονδιών συνεχίζουν μέχρι σήμερα να δίνουν πίστωση χρόνου και σε αυτή την κυβέρνηση καθησυχάζοντας τους ανάπηρους και τις οικογένειες τους ότι το θέμα θα λυθεί σε λίγες μέρες. Η ΣΕΑΑΝ θα συνεχίσει την μάχη σε όλα τα όργανα ώστε να παρθούν τέτοιες αγωνιστικές αποφάσεις.

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ!
 Όλοι σε επαγρύπνηση! Καλούμε τους ανάπηρους, τους χρόνιους πάσχοντές, τους γονείς και κηδεμόνες, την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 7:30 το απόγευμα στην Χαλκοκονδύλη 37, στον 2ο όροφο στην σύσκεψη της ΣΕΑΑΝ και του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής & Νήσων. Θα συζητήσουμε και θα σχεδιάσουμε τις επόμενες κινήσεις μας ώστε να διεκδικήσουμε άμεση καταβολή των επιδομάτων, άμεση χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ από τον κρατικό προϋπολογισμό για την καταβολή όλων των οφειλομένων του προς τους αναπήρους και τους χρόνιους πάσχοντες για θεραπείες, φάρμακα, τεχνικά βοηθήματα, καμία οικονομική επιβάρυνση για τις ανάγκες της υγείας και της πρόνοιας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.
Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ!

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Σ.Ε.Α.ΑΝ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 27 Ιούλιος 2012 21:20