ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΕΑ 20/03/2016
Αρχική Δελτία Τύπου ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΕΑ 20/03/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΕΑ 20/03/2016

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ

ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ.: 2105221411, www.goneisamea.gr, seaan@hotmail.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η βαρβαρότητα δεν θα μας γίνει τρόπος ζωής

Πολεμάμε και τραγουδάμε

Κυριακή 20 του Μάρτη η μεγάλη χρονιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου μας με τη στήριξη της ΣΕΑΑΝ (Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων) στο Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106 πλησίον στάση μετρό Ανθούπολη).

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, εμείς και τα παιδιά μας, συναντιόμαστε ξανά μ’ έναν άλλο τρόπο. Γλέντι, χορός, τραγούδι οργανωμένο από εμάς για εμάς και για όλους εσάς με καλό κρασί και φαγητό και με όμορφο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Πλαισιωμένο από τους δικούς μας ανθρώπους που συμμετέχουν και στηρίζουν την εκδήλωσή μας το Βαγγέλη Κορακάκη, το Στέφανο Ψαραδάκο, στο δημοτικό τραγούδι ο Κώστας Κατσιλιέρης με την ορχήστρα του και το συγκρότημα της ΣΕΑΑΝ.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των προσφύγων αλλά και δικών μας οικογενειών που τα περνάνε πολύ δύσκολα αυτές τις μέρες. Λέμε όχι στο νόμο λαιμητόμο, παίρνουμε δύναμη από τους αγώνες του χθες, γλεντάμε και τραγουδάμε γιατί αγαπάμε τη ζωή και ετοιμαζόμαστε για τους αγώνες του αύριο.

Το ΔΣ του Συλλόγου.

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 22 Απρίλιος 2016 19:13)