ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ 06/06/2017
Αρχική Δελτία Τύπου ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ 06/06/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ 06/06/2017

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ

ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ:2105221411, www.goneisamea.gr, info@goneisamea.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 06/06/2017

Όλοι στην κινητοποίηση αύριο Τετάρτη 7.6.2017, στα κεντρικά του ΕΦΚΑ

στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 8, στην Ομόνοια, στις 13.00μμ.

  • Ενάντια στο σφαγιασμό δύο παιδιών που πάσχουν από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και ενός μεταλλεργάτη σακατεμένου από εργατικό ατύχημα.

Ο Σύλλογος μας με οργή πληροφορήθηκε το σφαγιασμό δυο παιδιών με ΣΚΠ από τα ΚΕΠΑ και παρ’ ότι είναι σε εκλογική διαδικασία, με ομόφωνη απόφαση του απερχόμενου ΔΣ και της εφορευτικής επιτροπής, καλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΣΕΑΑΝ την Τετάρτη στης 7 του Ιούνη στις 13.00μμ στην κεντρική διοίκηση του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Αγίου Κωνσταντίνου 8 στην πλατεία Ομονοίας.

  • Να μπει τέρμα στο σφαγείο των ΚΕΠΑ.
  • Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους ανάπηρους και χρονίως πάσχοντες, ανεξαρτήτου ποσοστού αναπηρίας.
  • Επίδομα αναπηρίας με βάση τις ανάγκες που προκύπτουν από την αναπηρία και επίδομα ανεργίας, η οποία ρημάζει τους ανάπηρους και τους χρονίως πάσχοντες.

Να δοθεί το 67% και στα δυο παιδιά με ΣΚΠ ούτος ώστε να εξασφαλιστεί η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη και να έχουν ένα επίδομα για να μπορούν να καλύψουν στοιχειωδώς τις ανάγκες τους αφού δεν μπορούν να δουλέψουν.

Προειδοποιούμε: ότι θα υπερασπίσουμε με νύχια και με δόντια το θεσμό των αναπηρικών συντάξεων και των επιδομάτων αναπηρίας και θα αχρηστέψουμε μαζί με την εργατική τάξη και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, τα σχέδια κυβέρνησης, κεφαλαίου και ΕΕ για την οριστική κατάργηση τους.

Απαιτούμε να δοθεί σύνταξη αναπηρίας εδώ και τώρα στον ανάπηρο μεταλλεργάτη από την Ελευσίνα, που ενώ έχει σακατέψει και τα δύο του χέρια από εργατικό ατύχημα, έχει μείνει χωρίς σύνταξη αναπηρίας εδώ και τέσσερα χρόνια με τις αποφάσεις των επιτροπών του ΚΕΠΑ. Εδώ ας μας πουν οι «επιστήμονες» σφαγείς της κυβέρνησης και των επιτροπών πως θα πιάσει ένας εργάτης το κατσαβίδι, το σφυρί, το σιδηροπρίονο όταν του λείπουν τρία δάκτυλα και οι αντίχειρες από τα δύο χέρια;

Δεν θα τους αφήσουμε για τη στήριξη των κερδών της πλουτοκρατίας να πετάξουν στον Καιάδα τα παιδιά μας, τους ανθρώπους μας.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Ασπίδα μας η αλληλεγγύη, στον αγώνα μας η νίκη.

Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις, παίρνουμε μέρος στις εκλογές του Συλλόγου κάθε μέρα στα γραφεία μας Χαλκοκονδύλη 37 2ος όροφος από τις 9:30πμ έως 2:30μμ και από τις 5:30μμ έως 8:30μμ και στα παραρτήματα και τα ειδικά σχολεία μέχρι τις 15 Ιούνη.

Δυναμώνουμε τον ΕΝΑΙΟ Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ, δυναμώνουμε τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων.

Το ΔΣ και η εφορευτική Επιτροπή.

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 11:59)