This is a bridge
This bridge is very long
On the road again
This slideshow uses a JQuery script adapted from Pixedelic

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, τηλ.: 210 52 21 411, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.goneisamea.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Γονείς και κηδεμόνες παιδιών με αναπηρίες, μαθησιακές δυσκολίες, χρόνιες παθήσεις.

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην συνέλευση του παραρτήματος του Ενιαίου Συλλόγου Γονιών ΑΜΕΑ των βόρειων συνοικιών. Την Κυριακή 26 Νοέμβρη 2023 στις 6μμ στην αίθουσα του ΚΕΠ (Πατριάρχου Ιωακείμ 4) Πλησίον Σταθμού ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας.

            Συμβάλλουμε με τη συμμετοχή μας, στο δυνάμωμα του Συλλόγου μας. Η μαζική συμμετοχή, στις εκλογές του συλλόγου μας, από τις 26 Νοέμβρη μέχρι τις 5 Δεκέμβρη, που θα εκλέξουμε και συμβούλιο του παραρτήματος, θα δώσει ώθηση, δύναμη στον αγώνα για την προστασία των ανθρώπων μας, των οικογενειών μας. Στην οργάνωση του αγώνα, ενάντια στις περικοπές στις θεραπείες, το νέο ΕΣΥ, την εμπορευματοποίηση της υγείας, της πρόνοιας, της ειδικής αγωγής και αποκατάστασης. Δίνουμε μάχη στην περιοχή μας για την ίδρυση και την ανέγερση νέων ειδικών σχολείων, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ειδικής αγωγής στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων προαστίων. Για να ανασάνουν επιτέλους τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του ειδικού δημοτικού σχολείου στην Αλσούπολη, να λειτουργήσει επιτέλους το ειδικό δημοτικό σχολείο στην Νέα Φιλαδέλφεια που η ανέγερση και η λειτουγία του παραμένουν στα χαρτιά εδώ και χρόνια. Ακόμα να ιδρυθούν και να λειτουργήσουν ειδικά σχολεία στο Χαλάνδρι που δεν υπάρχει κανένα, το ΕΝΕΕΓΥΛ στο Μαρούσι που και αυτό παραμένει στα χαρτιά. Ουσιαστική ενίσχυση και αποσυμφόρηση των σχολείων κωφών Αγίας Παρασκευής. Να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα για την παράλληλη στήριξη, σχολικούς νοσηλευτές σε όλα τα σχολεία. Αποφασιστική ενίσχυση του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» με μόνιμο προσωπικό, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, ουσιαστική αναβάθμιση των υποδομών του νοσοκομείου και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Αποκρούουμε το Εθνικό Σχέδιο για την Αναπηρία, της δραματικής συρρίκνωσης της Πρόνοιας, του κλεισίματος των Ειδικών Σχολείων και των ιδρυμάτων, στο όνομα της αποϊδρυματοποίησης και της δήθεν ένταξης, της κατακρεούργησης συντάξεων και επιδομάτων με εργαλείο τη λειτουργικότητα καθώς και τα σφαγεία των ΚΕΠΑ. Να παλέψουμε για το δικαίωμα στη δουλειά για τα ΑΜΕΑ, την ανεξάρτητη και αυτόνομη διαβίωση τους.

Στον χώρο της συνέλευσης θα υπάρχει κάλπη από τις 5 έως της 9 το απόγευμα όπου θα μπορούμε να ψηφίσουμε για τα νέα όργανα του συλλόγου. Εγγραφές γίνονται και την ημέρα της συνέλευσης.

          Υπενθυμίζουμε: ότι οι υποψηφιότητες κατατίθενται μέχρι τις 24 Νοέμβρη στις 3μμ στα γραφεία του συλλόγου Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Με τον αγώνα μας,

υπερασπιζόμαστε τα παιδιά μας, τους ανθρώπους μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ!

 

Το ΔΣ του ΕΝΙΑΙΟΥ

12/11/2023